Steinar Albrigtsen – Heidal Hotell

Steinar Albrigtsen og Monika NordliVinteren 2011 gir Monika og Steinar ut hver sin nye norskspråklige plate. Steinar har gjendiktet sine egne favorittlåter av den amerikanske sangeren og låtskriveren Jim Croce til nord-norsk. Låtene er ærlige, melodiøse og livsbeskuende, og treffer lytterne i hjertet.

Jim Croce var på høyden av sin karriere da han under tragiske omstendigheter falt ned og omkom i flyulykke i 1973. Musikken til Croce er imidlertid fremdels i live og låtene spilles enda regelmessig på radiostasjoner i Amerika. For de som tidligere kun har hørt Steinar synge på engelsk, kan de glede seg over et om mulig ennå sterkere uttrykk på nordnorsk språk. Sammen med sangeren og låtskriveren Monika Nordli, som også slipper sin norsk språklige plate denne høsten, legger han nå altså opp til en omfattende Norges turnè med tittelen “Dobbelt Norsk”.

De siste tre årene har Steinar og Monika samarbeidet, både med plateinnspilling så vel som låtskriving og konserter. Monika tv-debuterte i 2003, som deltaker i programmet Kjempesjansen (Dan Børge Akerø), og var en av deltakerne som mottok flest stemmer fra det norske folk. Høsten 2005 ga hun ut sitt debut album “Minor Mode”, og høstet svært gode kritikker fra nasjonal og internasjonal musikk presse. Høsten 2008 kom oppfølgeren “Shipping Out”, som bekreftet at Monika er en artist som har tenkt å bli værende i mediabildet. Monika har foruten samarbeid med Steinar, også jobbet med artister som Hilde Heltberg, Paal Flaata, Jonas Fjeld, Jørn Hoel, Len Hansen, Daithi Rua og Roy Lønnhøiden.

Stikkord er musikalsk særpreg og signatur, blandet med elegant instrumentering og vakre låter. Tilsett en porsjon melankoli og to porsjoner humor, så skulle du ha oppskriften på en spennende musikalsk og sjelelig opplevelse.

– See more at: http://interbooking.no/artister/steinar-albrigtsen-og-monika-nordli/#sthash.h8jNKnkJ.dpuf

Detaljer

Laster kart ....

Dato, tid
01. mars 2014, kl. 21:00 - 23:30

Sted
Heidal Hotell
Heidalsveien 940
Heidal