The Show Must Go On

Åge Sten NilsenÅge Sten Nilsens Queen hyllest  «The Show Must Go On» har siden sin urpremiere 17.oktober 2007 gledet utrolige 100.000 publikummere over hele Norge. Nå kommer suksess oppfølgeren, «The Show Must Go On II»,

Aftenposten, Mona Levin:  «Åge Sten Nilsen matcher selveste Freddie Mercury i sitt nye hyllestshow til Queen. Åge Sten Nilsens stemme er en urkraft i seg selv. Han eier enorm tilstedeværelse og utstråling, beveger seg som en sprettball fylt med eksplosiver, flørter og danser og gir alt, hele veien»

Fredrikstad Blad: «The Show Must Go On 2» er en spektakulær, påkostet, og superproff forestilling, lagd for store scener. Den nye innpakningen plasserer Åge Sten Nilsen, en av Norges aller dyktigste entertainere, der han hører hjemme: I et show som holder høy nasjonal standard.
Musikalsk, teknisk og artistisk vil du neppe finne noe mer profesjonelt og kvalitetsbevisst på en norsk konsertscene i 2011, her er det ikke spart på noe.»

TB: «Hvilket Rockeparty! Mellom begynnelsen og slutten hadde Åge Sten Nilsen puttet nærmere tredve låter som alle fikk publikum til å synge med. Sten Nilsen viser en så ekte og dypfølt beundring og kjærlighet til bandet Queen, og Freddie Mercury i særdeleshet,at han kan få det til å gå kaldt nedover ryggen og gåsehuden er ikke langt unna.»