Marshall Monrad Band

Marshall Monrad BandBluegrass & Folk Music with a Rock’n Roll Attitude!!!

Som første og hittil eneste norske bluegrassband med internasjonal platekontrakt ble det nye albumet til Marshall Monrad Band; Minerals & Mud gitt en verdensomspennende utgivelse av det høyt respekterte og kvalitetsbeviste selskapet Rootsy i januar 2012. Albumet har blitt belønnet med 5 på terningen av både VG, Stavanger Aftenblad, Tromsø By, Oppland Arbeiderblad, ROCK og Romerikes Blad, og bandet har fått mye ros for sine opptredener på bl.a. Countryfestivalen Seljord, , Langesund Bluegrass Festival, Rammerokk, Sjømatfestivalen i Oslo, Risør Bluegrass Festival og ble ansett som et høydepunkt på den svenske Live At Heart festivalen. Bandet gjestet forøvrig også Tv2’s God Morgen Norge tidligere i år.

Med utstrakt bruk av banjo, mandolin og munnspill er dette et band både for tilhengere av rotekte bluegrass, country og folk-music i nabolaget til Bruce Springsteens’ «Seeger Sessions», The Band, Ralph Stanley og Old Crow Medicine Show. Her finner man både svingende originalmateriale og radikale tolkninger

av ukjente og kjære trad.-låter. Alt gjort med et tydelig særpreg.