Events

Interbooking - events

Event skaper relasjoner

Etter mange år med nær kontakt med næringslivet, har Interbooking AS startet en egen eventavdeling. Vårt fokus er hele tiden hva kunden ønsker og bør oppnå med å arrangere events.

Interbooking AS sørger for at deltakerne får positivt utbytte av arrangementet.

Vi tar det totale ansvar for prosjektet og utarbeider sammen med kunden en målrettet plan. Alt fra planlegging, budsjettering til kvalitetsikring og videre til selve gjennomføringen av arrangementet.

Det er mange forskjellige typer events. Både interne og kunderettede arrangementer. Man kan styrke bedriften innad ved å arrangere teambuildingseminar, Kick off’s, kulturopplevelser, interne kurs og jubileer.

De kunderettede går blant annet på lanseringer, kick off’s, messer og utstillinger. Inter Booking dekker begge. . Inter Booking har bred kompetanse innen tilretteleggelse av arrangementer for næringslivet. Vi har opparbeidet et nettverk av profesjonelle samarbeidspartnere som setter kvalitet høyest innefor sitt fagområde.

Den sosiale delen

Vi sørger selvsagt for den sosiale delen også. Rikskjente artister, eller lokalkjendiser? Inter Booking har nettverket og artistene. Vi organiserer også catering og annen servering. Enten dette blir utført av eksterne servitører og selskap, eller våre egne.
[list type=»checklist»]

  • Kick Off og seminarer
  • Messer
  • Jubileum
  • Reiser
  • Markeringer

[/list]

Fagkunnskapen er der. Ta kontakt!