Gutta fra Scandinavia

 

Gutta fra Scandinavia har vært en ubetinget suksess og beviser vel på mange måter at det finnes mange perler som tåler en ny runde i dagens lys.

Gutta fra Scandinavia har vært en ubetinget suksess og beviser vel på mange måter at det finnes mange perler som tåler en ny runde i dagens lys.

Disse to herrene startet i 1988 bandet Scandinavia som skulle bli en av de største  dansebandsuksessene noensinne her i landet.Etter mange år på veien, med 18 cd utgivelser, med Spellemannspriser samt mange Tv og radioopptredener ble bandet lagt på is i 2009.

Nå er det ”Bare oss 2” har utallige oppdrag i både inn- og utland, på cruiseskip i både i Karibien og i Middelhavet. Repertoaret inneholder selvfølgelig Scandinavias største hits 
samt et vidt spekter av populærmusikk fra de siste tiårene årene.

Ut i fra tidligere erfaringer fra band som :January,Katho og Banana Airlines , startet disse to herrene bandet “SCANDINAVIA” i 1988. Dette skulle vise seg å bli et av nordens bestselgende danseband helt frem til de ble oppløst i 20 år senere.

Terje var med de to første årene og etter det brukte SCANDINAVIA Rune Rudberg,Kjetil Nordfjeld og Eirik Johansen som vokalister.En rekke salgstrofeer og priser har det blitt.Høyest henger vel Spellemannsprisene fra 2001 og 2006 (tilsammnen nominert 5 ganger). 2 ganger deltagelse i Grand Prix er også merkedager i karrieren

I 2010 ville tilfeldighetene at Terje og Steinar skulle møtes igjen til en spillejobb, og etter det har duoen vært så og si fullbooket. Ideen har vært og er at publikum skal få høre de største hitsene fra dansbandsjangeren de siste tiårene.
Dette har vært en ubetinget suksess og beviser vel på mange måter at det finnes mange perler som tåler en ny runde i dagens lys.

På større jobber kan duoen utvides til trio med multimusikeren Bjørn Elvestad (Ole Ivars).

Send forespørsel

Del dette: