Crashville

crashvilleDet er litt sånn med countryrockbandet Crashville som med gullgraverne i Ville Westen. Plutselig er de borte for å jobbe steinhardt for å fylle opp kista med gull. Når den er full kommer de inn til byen og lager et herrens haraball.

Sånn er det med Crashville også. Men til forskjell er det sangskattkista de fyller med gull. Nå har de atter vært i studio og spilt inn nye låter til den store gullmedaljen og er klar for å innta såvel bygd og by for å spandere rått fra sangskattekista. Det kommer til å bli helt vilt, rått og uhemmet! Når det er sagt har Crashville allerede begynte å strø om seg med gull. I juni ga de likeså godt ut to singler samtidig. Låtene «Harley» og «Til min siste dag» ble trykt til fansens bryst umiddelbart mens de nikket annerkjennende til hverandre og var enig om at dette var et hakk vassere enn hva de hadde hørt på tidligere utgivelser.

Og mer skal det bli for sangskattekista til Crashville er fullere enn noen gang. Så full at det i 2016 kommer en fullengder vestlandsk country, bare slik Crashville kan!
Crashville består av:
Svein Ivar Holen: vokal og ak.gitar
Hans-Christian Humberset: el.gitar og kor.
Kristiane Runde: fiolin
Tom Andre Holen: bassgitar
Øystein Nybø: slagverk
Linda Karin Eidem vokal/kor

Send forespørsel

Del dette: