Contrazt

contraztSiden starten i 2005 har Contrazt vært et av Norges mest turnerende danseband. Hvert år har det kommet ut nye CD-plater som har gitt heder og ære i form av 4 gullplater og for ikke å glemme 4 tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker.

Nå skjer det igjen. Høsten 2014 ble avsluttet med innspillingen av Contrazt sitt 11 album i rekken. Plata med arbeidstittel «Hælj» er i lett gjenkjennbar i typisk Contrazt-stil. Med andre ord, nær sagt som vanlig vil du som lytter kunne høre på smektende ballader, heftige country-riff og herlig rockedriv.

”Hælj” ble lansert i mars 2015. Som om ikke det var nok var Contrazt en av deltagerne i årets Melodi Grand Prix med låta ”Heaven”. Gro Anita har etablert seg som en fremragende vokalist i sjangeren, og dette er nok et album som viser hvilken betydning hun har hatt for bandets fantastiske opptur de seneste årene. Som på tidligere album og i typisk Contrazt-ånd, er det primusmotor og gitarist Leif Dybendal som står bak de fleste låtene, men også noen gamle og kjente slagere har det blitt plass til.

Som folkets favoritt var Contrazt også i år en selvfølge på sommerens store dansefestivaler, både i Norge og Sverige. Fulle hus, tusenvis av glade Contrazt-venner, allsang og danseglede er noen av superlativene som sitter igjen etter sommerens store turné. Og slik fortsetter det utover høsten. Turnelisten forteller at Contrazt med aller største sikkerhet spiller i nærheten av akkurat deg det kommende året.

Det er ingen tvil om at Contrazt’s spilleglede og enorme utstråling smitter over på selv den mest stivbeinte dansefoten. Contrazt gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld, så gå ikke glipp av å oppleve denne gjengen live! Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikere med lang fartstid, og besetningen er: Gro Anita Johansen (vokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Hans Olav Trøen (bass), Roar Sagerud (trommer) og Conny Nordvall (Keyboards). Til slutt er det bare å si at Contrazt´s sceneshow er et skue verdt for alle. Med sin store spilleglede, sceneshow og en utstråling som raskt smitter over på publikum er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i Norge i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld.

Send forespørsel

Del dette: