Burrito DeLuxe

Burrito DeLuxe Mulighetene er faktisk store for at du har lyttet til disse guttene allerede, faktisk ganske mye, uten å være klar over det. Leser man deres samlede resymeer høres det ut som Hvem Er Hvem i populærmusikken.

Carlton Moody og Walter Egan har kombinert sine store musikalske evner og talenter for å skape Burrito DeLuxe. Moody, fra de Grammynominerte Moody Brothers, er spiller gitarer, mandolin og synger. Han har vært med i en mengde settinger, for eksempel hatt konserter i Det Hvite Hus og i the Grand Ole Opry.

Egan, best kjent for den millionselgende singelen “Magnet and Steel”, spiller også elsktrisk gitar, og synger både hovedvokal og koring. Han har spilt med folk som Jackson Browne, Spirit, Wanda Jackson, og Linda Ronstadt.

Burrito Deluxe ble stiftet i 2000 av Moody og “Sneaky” Pete Kleinow, pedal steel guitar legenden. “Sneaky” Pete var også med å stifte the Flying Burrito Brothers sammen med Gram Parsons, Chris Hillman and Chris Ethridge. The Flying

Burrito Brothers oppfinnsomme California-stil lydbilde, var et av foregangsbandene innen country-rock, og hadde stor innvirkning på band som the Eagles, Pure Prairie League, Poco, and many others. Burrito Deluxe har lenge vært kjent for å ha med legandariske musikere i bandet, slike som Garth Hudson, the keyboard geniet fra The Band, og Richard Bell, som jobbet med Janis Joplin, Bob Dylan, The Band, Bonnie Raitt, og Ronnie Hawkins.

Burrito Deluxe fortsetter med å inkludere musikere som har blitt berømte for sine musikalske evner, og som ofte har vært foregangsmenn innen sin sjanger. I tråd med dette har Moody og Egan håndpllukket musikere og vokalister til å være med i Burrito Deluxe både i studio og på konserter. “Supe” Granda, en av stifterne av Ozark Mountain Daredevils på bass og gitar, Joy Lynn White – en fremragende amerikansk country og Americanavokalist, og Marty Grebb på keyboards og vokal. Sistnevnte har jobbet med Eric Clapton, Bonnie Raitt, Stevie Nicks, og many others.

Sammen lager de en formidabel lyd som skaffer dem stadig nye fans både i Europa og i USA

 

Send forespørsel

Del dette: