totalleverandør av underholdning

Kjente artiser og foredragsholdere

Interbooking AS er totalleverandør av underholdning. Interbooking AS er et av landets ledende selskap som formidler kjente artister og foredragsholdere.  Vi jobber med alt i fra store internasjonale artister, til kjente norske artister med lang fartstid.  Vi jobber med blant annet Bonnie Tyler, Bellamy Brothers, Charley Pride og Georgia Sattelittes. I tillegg har vi kanskje det største nettverket i bransjen og kan derfor formidle de fleste artister i Norge.

Event avdeling

Vi tar det totale ansvar for prosjektet og utarbeider sammen med kunden en målrettet plan. Alt fra planlegging, budsjettering til kvalitetsikring og videre til selve gjennomføringen av arrangementet.

Det er mange forskjellige typer events. Både interne og kunderettede arrangementer. Man kan styrke bedriften innad ved å arrangere teambuildingseminar, Kick off’s, kulturopplevelser, interne kurs og jubileer.

De kunderettede går blant annet på lanseringer, kick off’s, messer og utstillinger. Interbooking AS dekker begge. . Interbooking AS har bred kompetanse innen tilretteleggelse av arrangementer for næringslivet. Vi har opparbeidet et nettverk av profesjonelle samarbeidspartnere som setter kvalitet høyest innenfor sitt fagområde.

Vår event avdelingjobber med:

  • Kick Off og seminarer
  • Messer
  • Jubileum
  • Reiser
  • Markeringer

Den sosiale delen

Vi sørger selvsagt for den sosiale delen også. Rikskjente artister, eller lokalkjendiser? Inter Booking har nettverket og artistene. Vi organiserer også catering og annen servering. Enten dette blir utført av eksterne servitører og selskap, eller våre egne.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om våre tjenester.